Aldrig varit så trendig som nu

Läser morgonens Göteborgs-Posten:

"För tre veckor sedan publicerade vi en prisjämförelse mellan märkesvaror i sju butiker. Många läsare efterlyste då en liknande undersökning med fokus på lågprisvaror, oavsett kvalitet. Nu har vi lyssnat på er läsare. Vi besökte sex matbutiker i samma del av Göteborg - Hisingen - och noterade det lägsta priset på 60 olika varor."

Givetvis vann Lidl, men det visade sig att man kunde ha fått både billigare ris och lite andra grejer om man åkt kors och tvärs över Hisingen. Bra att veta till nästa månad, som trots avsaknad av experiment lär bli lika knaper den..

Pank är helt enkelt det nya tjock!

Kommentarer
Postat av: En vän som vill er väl!

Allvarligt talat, hur svårt kan det vara att leva på 1.000:- på en månad. Om man nu ger sig f-n på att klara det, så borde man väl ända klara av att under en månad INTE gå på krogen eller åka taxi. Herrarna är väl - så vitt jag vet - rimligen vuxna, och borde kunna ha en viss förmåga till konsekvensanalys, och inse att går man på krogen, så kommer budgeten inte att hålla. Klipp håret och väx upp!!

2008-09-17 @ 13:35:47
Postat av: S

Fine det kanske låter lätt, men tusen kronor i månaden är innebär att leva på 30 kronor om dagen.. det räcker ju inte ens till en latte. jag tycker olle kålrot lyckats förvånansvärt bra!

2008-09-17 @ 16:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0